Hulp voor kinderen uit het voortgezet onderwijs

Bij Happy Homework vindt u huiswerkbegeleiding en bijles voor kinderen uit het voortgezet onderwijs. Wij vinden het belangrijk dat kinderen het maximale uit zichzelf halen. Wij bieden onze begeleiding en bijles aan op het moment dat het nodig is en zorgen voor handvatten in de toekomst. Dit doen wij zowel in kleine groepjes als individueel. Goed plannen, geconcentreerd werken en slim een toets voorbereiden zijn een onderdeel daarvan.

De kennis en vaardigheden die kinderen bij ons vervolgens opdoen leveren een leven lang profijt op! We helpen kinderen op diverse locaties en bij diverse schoolvakken of toetsen. Zo verzorgen wij huiswerkbegeleiding, bijlessen in diverse schoolvakken, rekentrainingen, etc.

Onze huiswerkbegeleidingen en bijlessen vinden plaats in onze vestigingen , maar ook op scholen en bij kinderen thuis. In ieder geval altijd op een plaats waar de kinderen het beste tot hun recht komen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. U kunt uiteraard ook de informatie op deze website nalezen en uw kind inschrijven.

Waarmee kunnen wij helpen?

Bij Happy Homework bieden we huiswerkbegeleiding als een waardevolle aanvulling op de begeleiding die uw kind al op school ontvangt. We begrijpen dat het niet altijd gemakkelijk is voor kinderen om tijd vrij te maken voor hun huiswerk. Daarom staan we klaar om uw kind de juiste begeleiding te bieden, afgestemd op hun individuele leerbehoefte.

Bijles is een waardevolle ondersteuning als uw kind structureel achterop raakt in schoolvakken en het moeilijk vindt om dit op eigen kracht in te halen. Soms hebben leerlingen net dat beetje extra uitleg nodig om de leerstof volledig te begrijpen. Onze bijlessen bieden de perfecte uitkomst om zo de leerstof weer onder de knie te krijgen.

Bereid je voor op succes met onze examentrainingen! Of je nu een eindexamen, toelatingsexamen of een ander belangrijk examen hebt, je kunt bij ons terecht!

Heeft uw kind moeite met rekenen en dreigt het achterop te raken in het voortgezet onderwijs? Geen zorgen, onze bijles rekenen biedt een oplossing! Soms hebben leerlingen net dat beetje extra uitleg en ondersteuning nodig om de rekenstof volledig te begrijpen. Onze bijlessen zijn speciaal ontworpen om uw kind te helpen het rekenen weer onder de knie te krijgen en vol vertrouwen vooruit te gaan.

Bij Happy Homework bieden we ook individuele huiswerkbegeleiding aan. We begrijpen dat het niet altijd gemakkelijk is voor kinderen om tijd vrij te maken voor hun huiswerk. Daarom staan we klaar om uw kind de juiste begeleiding te bieden, afgestemd op hun individuele leerbehoefte.

Tijdens onze PGB begeleiding bouwen we voort op de ondersteuning die al plaatsvindt op school. Ons belangrijkste doel is het verbeteren van het concentratievermogen en het bevorderen van zelfstandigheid in schoolgerelateerde zaken. Daarnaast streven we ernaar het sociaal functioneren te vergroten door de juiste bijdrage te leveren binnen groepsopdrachten.