Bijles rekenen

Happy Homework is dé plek voor leuke en leerzame bijlessen rekenen voor basisschoolleerlingen! Onze lessen geven, naast de voorbereiding op de CITO-toetsen en doorstroomtoets, ook zelfvertrouwen bij kinderen, waardoor zij eerder de leerstof zullen begrijpen. Onze enthousiaste en ervaren bijlesdocenten staan klaar om uw kind te begeleiden en hen te laten ontdekken hoe leuk en uitdagend rekenen kan zijn.

Persoonlijke aandacht
De lessen vinden plaats in kleine groepjes. Onze bijlesdocenten passen hun aanpak aan de behoeften en leermethoden van elk kind aan. Zo kan uw kind op zijn of haar eigen tempo groeien en zelfvertrouwen opbouwen in rekenen.

Leerzaam én effectief
Ons doel is niet alleen om rekenproblemen aan te pakken, maar ook om een goede basis te leggen voor een leven lang plezier in rekenen. Door onze gestructureerde aanpak en goede lesmethoden zien we vaak niet alleen verbeteringen op korte termijn, maar ook op de lange termijn.

Flexibiliteit en gemak
Bijles moet niet belastend zijn. Daarom bieden we flexibele lestijden aan die passen bij het drukke schema van jou en je kind. Onsze software helpt daarbij. U kunt zelf zien, als uw kind een keer niet kan komen voor de bijels, wanneer we ook plaats hebben voor een vervangende les. Of het nu na schooltijd is of in het weekend, wij vinden de beste momenten voor de bijles.

Contextopgaven 
Wij maken tijdens de training gebruik van diverse rekenmethoden. Onze lessen bestaan uit het maken van veel oefenopgaven, waarbij uitleg en tips worden gegeven. De hulp wordt verleend door deskundige rekendocenten.
De oefenstof is zodanig samengesteld, dat leerlingen ook leren om (handig) te rekenen in contextrijke situaties. Hierdoor is ook begrijpend lezen belangrijk. Door de 'talige' opgaven wordt naast rekenen ook begrijpend lezen aangeleerd.

Ontdek de wereld van getallen en rekenen op een leuke en leerzame manier!
Schrijf uw kind vandaag nog in voor bijles rekenen en geef hen een voorsprong in rekenen en wiskunde. Samen worden we rekenkampioenen!