Hulp voor kinderen uit het basisonderwijs

Bij Happy Homework vindt u begeleiding en bijles voor kinderen uit het basisonderwijs. Wij vinden het belangrijk dat kinderen het maximale uit zichzelf halen. Daarom bieden wij diverse trainingen en bijlessen aan, passend bij de leervraag van kinderen en ouders. Dit doen wij zowel in kleine groepjes als individueel. De kennis en vaardigheden die kinderen bij ons vervolgens opdoen leveren een leven lang profijt op!

We helpen kinderen op diverse locaties bij diverse schoolvakken of toetsen. Zo verzorgen wij doorstroomtoets-trainingen, ciro-trainingen, nio-trainingen, rekentrainingen, taaltrainingen, etc. Onze lessen vinden plaats in onze vestigingen, maar ook op scholen en bij kinderen thuis. In ieder geval altijd op een plaats waar de kinderen het beste tot hun recht komen.

Zoek een vestiging in de buurt  Aanmelden

Waarmee kunnen wij helpen?

De doorstroomtoets is een nieuwe toets in het basisonderwijs. De eindtoets is komen te vervallen. De naam ‘eindtoets’ zegt eigenlijk dat de toets een eind aanduidt. Het eind van de basisschool is uiteraard in zicht als de eindtoets wordt afgenomen. Maar de ontwikkeling van je kind gaat daarna nog wel even door!

Alle basisschoolleerlingen maken in groep 7 of 8 de NIO-toets. Tijdens de trainingen oefenen wij ieder onderdeel uit deze toets. Hierdoor krijgt uw kind meer zelfvertrouwen in een goed resultaat van de test.

Vanaf groep 6 wordt op de basisschool huiswerk gegeven. Soms vinden leerlingen dit lastig om hiermee om te gaan. Daarom bieden wij specifieke ondersteuning en begeleiding aan kinderen in deze leeftijdsgroep. Onze docenten staan klaar om hen te helpen bij hun huiswerk, zodat ze het huiswerk beter begrijpen en er vertrouwen ontstaat in de leerstof.

Ieder kind is uniek en heeft soms op het gebied van taal, rekenen of huiswerk extra hulp nodig. Het inkomen mag geen belemmering zijn bij het verkrijgen van extra begeleiding. Daarom heeft Happy Homework een unieke samenwerking met de gemeenten Beverwijk en Velsen, waardoor deze huiswerkebgeleiding volledig kosteloos is.

Begrijpend lezen is een essentiële vaardigheid voor de groei en persoonlijke ontwikkeling van uw kind. Ons team van enthousiaste docenten begrijpt dat elk kind uniek is en daarom hanteren we een persoonlijke benadering die perfect aansluit op de behoeften van uw kind. Ons doel is om kinderen te inspireren, hun verbeelding te prikkelen en hun zelfvertrouwen te vergroten in het omgaan met diverse teksten.

Happy Homework is dé plek voor leuke en leerzame bijlessen rekenen voor basisschoolleerlingen! Onze lessen geven, naast de voorbereiding op de CITO-toetsen en doorstroomtoets, ook zelfvertrouwen bij kinderen, waardoor zij eerder de leerstof zullen begrijpen. Onze enthousiaste en ervaren bijlesdocenten staan klaar om uw kind te begeleiden en hen te laten ontdekken hoe leuk en uitdagend rekenen kan zijn.

Waarom kiezen voor onze bijles spelling? Omdat wij begrijpen dat elk kind uniek is en we aansluiten bij de interesses van uw kind. We maken gebruik van interactieve spellingsoefeningen en creatieve activiteiten om ervoor te zorgen dat leren nooit saai wordt!

Tijdens onze PGB begeleiding bouwen we voort op de ondersteuning die al plaatsvindt op school. Ons belangrijkste doel is het verbeteren van het concentratievermogen en het bevorderen van zelfstandigheid in schoolgerelateerde zaken. Daarnaast streven we ernaar het sociaal functioneren te vergroten door de juiste bijdrage te leveren binnen groepsopdrachten.